American Racing fälgar 

American Racing är en solklar innovation inom kategorin amerikanska fälgar. Varumärket American Racing Custom Wheels har i årtionden sålt och tillverkat häftiga hjul i USA.

På ABS Wheels i Arlandastad kan man hitta samtliga fälgar som Torq Thrust, AR Forged, Heritage och nyheten Modern Wheels.

Vi kan dessvärre inte erbjuda alla modeller då vi valt att rikta in oss på de populärare alternativen som AR921 och AR919. Vill du ha en modell i Krom så kan vi erbjuda dig AR916, VN504 och AR605M. Är du på jakt efter någon specifik modell ber vi dig att kontakta våra fälgspecialister på 08 591 217 77

american racing logo

 

Över 10 år i Sverige 🇸🇪

Saluförs av flera externa aktörer i branschen som inte har alla 468 produkter i lager. (Vi har räknat) Den enda som faktiskt lagerför alla modeller är självaste American Racing.

Det här är en typ av fälg som passar bilägare med nostalgi bilar som Pontiac Firebird, Caddy, Pickups, Chevy, Suburban med flera. Gamla amerikanare med V8or hör till denna kategori.

– Väldigt sällan man ser en ny Mercedes eller Volvo köra runt med ett par American racing hjul säger Jorge Castro. Marknadschef på ABS Wheels Sweden AB

Den modernare sektionen av American Racing är snygg!

Ta en titt på exempelvis AR913 Apex så ser du att den går inåt samtidigt som gun metal färgen ”tuffar till” fälgen. Det finns mycket aluminiumfälgar att välja mellan hos modern-sektionen. Den modernare sektionen har ett utbud som sitter snyggt på Camaro, Mustang och andra nyare muskelbilar.

Hur rengör man sina American Racing fälgar?

Är det krom så bör du använda dig av milt fälgschampo och vatten. Torka med en ny och mjuk trasa. Viktigt att du använder en krom anpassad vax för att förhindra ytkorrosion. Detsamma gäller deras stål och aluminium hjul.

Nytt för 2020

AR934 Fastlane är en mångekrad svart fälg som släpps i 18 och 20 tum, AR935 REDLINE släpps mellan 18-19-20 tum, AR937 PIVOT finns endast i 20 tum och AR938 REVERT serien görs i 20 och 22 tum.

Följande finns att beställa 

MODERN
TORQ THRUST
HERITAGE
AR FORGED

%

Snabb leverans!

  • Är det 100% riktiga American Racing? 100% 100%

Vad tycker ni? diskutera gärna nedan