20.000KRONORS FÄLGAR? TA EN TITT PÅ CONCEPT ONE!

Om man bortser från kleemann så har vi en ny aktör i branschen som valt att skapa fälgar till den kräsne bilägaren med mycket pengar.

Den här modellen kostar i snitt två gånger mer än våra egna fälgar. Företaget bakom Concept one skapar konkava aluminiumfälgar med ET 15-45, den finns i flera färger bland annat mattgrå och svart. Ett set i 20 tum kostar närmare 15600kr enligt senaste koll gjord 2016.

Endast eliten väljer märket

Det här märket väljs noggrant av eliten som bara söker sig till de dyrbaraste inom motorsport. Fälgen beskrivs som högklassig och påkostad. Personligen skulle jag beskriva fälgen som onödig och överklassig, det höga priset baseras bara på att den hämtas in direkt från USA! Det finns dock en dyrare fälg – Forgiato! Ett sett 20 tums forgiato fälgar kostar närmare 80.000kr.

Mer om Concept One Wheels

Concept One Wheels är en av de mer omtalade aktörerna i branschen. Bolaget har byggt sig ett namn genom att designa och tillverka exklusiva, funktionella och exceptionella hjul till trendinriktade bilägare. Den primära fokusen ligger självklart på målgruppen med pengar och makt, De flesta som köper Concept one fälgar äger lyxbilar och fina hus. I USA är den här fälgmodellen mycket omtyckt av bland annat besökare till Bimmer.

De goda Ryktet som Concept one fått har de gjort sig välförtjänade av, företagets personal har jobbat hårt med att få till dom perfekta hjulen. Vi på ABS Wheels älskar bland annat deras metallicafärger de har på sina hjul!

 

Exklusiv förhandsvisning? ABS Wheels har det!

ABS Wheels har fått ta del av 3 bilder på Concept one!

Stämmer det att dom oftast har med snygga brudar?

Ja, här bjuder vi på tre videoklipp från Concept One! Vi vill också poängtera att vi slutat med den här typen av marknadsföring. Senast uppmärksammades vi av dagens media för den typen av marknadsföring. Läs mer om det här.

Glöm inte årets bästa deal!

Gäller vid köp av fyra st ABS fälgar.

En av de bästsäljande Concept one hjulen genom tiderna har varit den svarta modellen CS6. CS står inte för counter strike och inte heller för ”ching shong”. Vi vet faktiskt inte vad CS står för. Dom här modellerna är populära:

concept one concept one

concept one

concept one